1153-Cordura Jakke

Mykt og behagelig ytterstoff (330D) som i tillegg er meget slitesterkt. REISSA® Power Skin Membran gjør jakken 100% vind og vanntett. Reissa membran har teipede sømmer. Jakken har avtakbart fleecefôr, innvendig nettingfôr og drenering/lufting. Inn-og utvendige lommer med YKK glidelås. Mobillomme. Hette innfelt i kraven. Skulderklaffer. Snøring i livet og nede på jakken. Refleks nede på jakken. Unisex modell. Dette er en helårsjakke som holder deg tørr og varm, alle årstider.. Jakken egner seg godt for trykk eller brodering og kan produseres i ulike farger/kombinasjoner. Vi har testet jakken hos SIFO (Statens Institutt For Forbruksforskning) Ønsker du testen, send oss en e-post.
Rating: Not Rated Yet
Størrelse / Size Tooltip
Price
Sales price without tax 1132 NOK
Variant price modifier:
Base price with tax 1415 NOK
Price with discount 1132 NOK
Salesprice with discount
Sales price 1415 NOK
Discount
Tax amount 283 NOK
ManufacturerManufacturer
CORDURA_330D_4f3a9e9448c55.jpgCORDURA_330D_4f3a9e9448c55.jpg
2-3d.gif

Dette er en videreutvikling (og "påkostet" utgave) av våre tidligere Cordura jakker.
Mykt og behagelig ytterstoff  (330D)  som i tillegg er meget slitesterkt. REISSA® Power Skin Membran gjør jakken 100%  vind og vanntett. Reissa membran har teipede sømmer. Les mer om REISSA® på Reissa`s hjemmeside.
Jakken har avtakbart fleecefôr,  innvendig nettingfôr og drenering/lufting.
Inn-og utvendige lommer med YKK glidelås. Mobillomme. Hette innfelt i kraven. Skulderklaffer. Snøring i livet og nede på jakken. Refleks nede på jakken. Unisex modell.  Dette er en helårsjakke som holder deg tørr og varm, alle årstider..
Jakken egner seg godt for trykk eller brodering og kan produseres i ulike farger/kombinasjoner.
Vi har testet jakken hos SIFO (Statens Institutt  For Forbruksforskning)
Testen kan du lese her: TEST SIFO

feedback